Nedsivningsanlæg
​til huse og sommerhuse

Vi leverer solide og langtidsholdbare resultater

​Overvejer du at få et nedsivningsanlæg? Så lad os lave det for dig. Hos Sneslev Entreprenøren etablerer vi anlæg til rensning af spildevand i blandt andet Fuglebjerg, Slagelse, Næstved, Glumsø og omegn.

Vi er autoriseret kloakmester og har altid fokus på at levere solide og langtidsholdbare resultater. Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget, og kvalitet er altid en mærkesag, uanset om vi skal udføre en lille reparation eller en større nyetablering.

Bundfældningstanken erstatter septiktanken

​Et nedsivningsanlæg kan anvendes af et eller flere huse eller sommerhuse, hvis der ikke er kloakeret i området. Tidligere brugte man se​ptiktanke, men siden 1983 har der været krav om, at spildevand skal ledes til en bundfældningstank.


Formålet er at rense spildevandet, før det når ned til grundvandet. Nedsivningsanlægget bliver placeret under jorden, men kan etableres på jorden, hvis grundvandsspejlet er højt, eller hvis jorden er meget leret.

Et anlæg består typisk af en bundfældningstank, en pumpebrønd og to fordelerrør. Spildevandet løber først til bundfældningstanken, som tilbageholder de faste dele, hvorpå vandet ledes til pumpebrønden, som pumper vandet ud i fordelerrørene. Herfra siver spildevandet ned gennem jordlagene og bliver renset.

Hvad koster nedsivningsanlæg?

​Vores priser for at etablere et nedsivningsanlæg anhænger af størrelsen og af jordforholdene samt en række andre faktorer. Kontakt os for at få flere oplysninger om bundfældningstank, brønde og fordelerrør. Vi tager gerne en snak om dine ønsker, herunder eventuelle påbud fra kommunen. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne felterne herunder med en kort beskrivelse af din opgave. .

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester har vi styr på gældende love og regler på området.

Mere end 20 års erfaring

Vi har arbejdet som kloakmester og entreprenør i mere end 20 år.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Sneslev Entreprenøren v/Per Jørgensen  •  Sneslevvej 6, 4250 Fuglebjerg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 20041897