Minirensningsanlæg
​til huse og sommerhuse

Vi sikrer en solid og langtidsholdbar løsning

​Skal du have etableret et minirensningsanlæg? Så kan vi hjælpe dig. Hos Sneslev Entreprenøren er vi eksperter i renseanlæg, som vi blandt andet etablerer og opbygger for hus- og sommerhusejere i Fuglebjerg, Slagelse, Glumsø, Næstved og omegn.

Vi er autoriseret kloakmester med mere end 20 års erfaring. Vi har altid fokus på at sikre solide og langtidsholdbare resultater. 

Kvalitet er kort sagt en mærkesag hos os.

Hvad er et minirensningsanlæg?

​Formålet med et minirensningsanlæg er at rense spildevandet fra husstanden, hvis der ikke er kloakeret i området. Det foregår ved, at spildevandet bliver ledt gennem en række kamre, hvor nogle naturlige bakterier nedbryder de uønskede næringsstoffer, før vandet bliver ledt videre ud i vandmiljøet.

Et anlæg består af en bundfældningstank, et minirenseanlæg og en brønd. De faste dele i spildevandet bliver først tilbageholdt i bundfældningstanken, hvorpå spildevandet efterfølgende bliver renset i renseanlægget. Afslutningsvist bliver vandet ledt videre til enten et dræn eller et vandløb.

Minirenseanlægget skal være typegodkendt, ligesom bundfældningstanken også skal være godkendt. Der stilles blandt andet krav til størrelse, styrke, tæthed og funktion.

Få et uforpligtende tilbud på et renseanlæg

​Du er velkommen til at høre mere om mulighederne for rens af spildevand. Vi tager gerne en snak om de forskellige løsninger og priser. Samtidig kan vi høre mere om dine særlige ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for etablering af et minirensningsanlæg.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld gerne felterne herunder med en kort beskrivelse af din opgave. .

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester har vi styr på gældende love og regler på området.

Mere end 20 års erfaring

Vi har arbejdet som kloakmester og entreprenør i mere end 20 år.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Sneslev Entreprenøren v/Per Jørgensen  •  Sneslevvej 6, 4250 Fuglebjerg – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 20041897